Kiinnostuitko jostain tekemästäni käsityöstä?

Päivitän tähän blogiini kuvia tekemistäni käsitöistä. Aiemmin keskityin lähinnä kutomaan ja virkkaamaan, mutta sitten innostuin tekemään myös koruja, hiuspantoja ja hiussolkia.

En laita tänne blogiin käsitöihini hintoja, koska kaikki ovat yksilöllisiä, siispä niiden hinnoittelu on vaikeaa. Sen voin todeta, että koska en tee tätä elääkseni, ovat myös hinnat kohtuullisia. En myöskään tee tilauksesta juuri samanlaista paitaa tms josta jo on kuva täällä, jotta tuo yksilöllisyys käsitöissäni säilyy.

Liitän tänne kuvia myös mallitilkuista. Jos siis löydät vaikkapa mieleisesi mallin yhdestä tilkusta ja paidan mallin toisesta kuvasta, laita kuviin kommenttisi. Sitten laita minulle sähköpostia, jossa kerrot mielellään parikin värivaihtoehtoa, minkä kokoiselle haluat paidan tehtävän. Otin nyt vain esimerkiksi villapaidan, mutta sama systeemi toimii muidenkin käsitöiden suhteen. Varaan kuitenkin hiukan itselleni taiteellista vapautta tehdä jotain vähän omalla tavallani, ja muistathan etten tee käsitöitä päätyökseni, joten varaudu mahdollisesti muutaman viikon toimitusaikaan. Kun työ on valmis, laitan siitä sinulle sähköpostiin kuvan ja hinnan. Ja sovimme toki toimitustavan.

Ja sähköpostiosoitehan on: nina.c.laaksonen@gmail.com

Ei kommentteja: